Tjänster

Vårt motto är att alltid ha nöjda kunder. Vi har en modern maskinpark och tillverkar de flesta nycklar som finns på marknaden, allt från stora kyrknycklar till bilnycklar med startspärr.

Vi ombesörjer lås och säkerhet till kommuner, privatkunder, polisen, byggare, affärer m.m. Vi arbetar dessutom inte bara inom Norrtälje Kommun utan där våra kunder vill att vi ska vara. Vi har exempelvis kunder i Vallentuna, Uppsala och Stockholm.

 

Vi utför exempelvis följande tjänster:

 

INSTALLATION AV LÅS
Har du exempelvis köpt ett nytt hus och du vill byta ut de gamla låsen mot nya lås eller om du bygger ett nytt hus och vill ha lås installerade, så löser vi detta åt dig. Vi kan utföra detta i en villa, lägenhet, på ett företag, i bostadsrättsföreningar m.m.

 

SERVICE OCH REPARATION AV GAMLA LÅS
Har du ett gammalt lås som har slutat fungera? Lämna gärna in det till oss i vår butik så kan vi försöka laga det åt dig, så att du slipper köpa nya, dyra lås och undviker modifiering av dörren. Vi kan även utföra förebyggande service på gamla lås som har börjat kärva. Vi försöker alltid laga gamla lås istället för att bara byta ut det direkt mot nya lås.

 

TILLVERKNING AV LÅS / NYCKLAR
Vi tillverkar kopior av de flesta nycklarna som finns på marknaden idag. Allt ifrån dagens mekaniska nycklar och även digitala/elektroniska nycklar, bilnycklar, motivnycklar till äldre nycklar så som kyrknycklar, möbelnycklar och järnnycklar i olika storlekar. Vi kan även tillverka nya lås efter din befintliga nyckel, så att du slipper gå omkring med flera olika nycklar till dina lås.

 

SÄKERHETSBESIKTNING AV DIN BOSTAD
Även om du precis har köpt en ny bostad, eller om du har bott i den ett tag, så kan det vara värt att göra en säkerhetsbesiktning av dina lås. Detta då det inte är säkert att du har godkända lås enligt försäkringsbolaget eller att du har tillgång till alla nycklar som finns. Vi kan göra en säkerhetsbesiktning åt dig och lämna pris på vad det kostar att uppgradera dina lås.

LÅSÖPPNINGAR I BOSTAD / FÖRETAG / FÖRENING
Om du har låst dig ute, eller om ditt lås har slutat fungera så att du inte längre kommer in, då kan vi hjälpa dig med detta. Vi öppnar ditt lås och i de fall vi måste ha sönder låset för att göra detta, så har vi med oss ett nytt lås som vi monterar åt dig.

 

LÅSÖPPNINGAR AV BILAR
Har du råkat låst in din bilnyckel i bilen? Har bilen gått i baklås? Ta det lugnt, vi kan öppna många olika bilmärken och modeller av äldre årsmodell (från ca 2008 och bakåt).

 

LÅSÖPPNINGAR AV MÖBLER
Har du en möbel med lås du inte längre kommer in i? Då kan vi öppna dessa åt dig, både små och stora möbler. Små möbler går alldeles utmärkt att ta med sig till vår butik så kan vi hjälpa dig där och för större möbler får vi hjälpa dig på plats.

 

SERVICEAVTAL
Vi kan teckna ett serviceavtal med ditt företag eller förening. Med hjälp av detta avtal så kommer vi till er 1 gång/år och går igenom era lås och utför service om så behövs. På så sätt kan man förebygga att låsen går sönder.

 

PROJEKTERING AV LÅS / LARM / CCTV
Vet du inte exakt hur ditt låssystem ska se ut? Osäker på vilka rum du ska installera larm eller kameraövervakning i? Vi kan hjälpa dig med att planera allt detta och mycket mer. Låt oss göra jobbet åt dig!